Tjenester

Erfarne teknikere som hjelper deg med med gjennomføring slik at du kan fokusere på innholdet

LIVESTREAMING

Profesjonelle livesendinger er vårt hovedfokus og det vi gjør mest av fra dag til dag. Å sende direkte gir et helt annerledes inntrykk mot publikum, fordi alt foregår nå. Selv om direktesendt video kan være stressende, har vi masse erfaring som hjelper deg å vise deg og ditt innhold fra den beste siden.

LIVE ON TAPE

Vil du ha direkte-opplevelsen av en direktesendt video, men like god trygghet som når man redigerer? Vi kan spille inn og spille av “live on tape”, video som spilles av som for publikum tilsynelatende er live. Vi kan implementere funksjoner som pauser, nedtelling og Q&A sesjoner i midten av videoklippene, slik at du får det beste av begge verdener!

  Utleie

  Vi i Multicam Media har en rekke profesjonelt utstyr som brukes i våre produksjoner. Vi har derfor opparbeidet oss et lager med mer utstyr enn vi klarer og bruke på de fleste jobbene våres. Vi har over 10 ferdige kamera-kit og velge mellom, så for deg som leier betyr dette tilgang på det nyeste og beste utstyret til en rimelig penge. Vi er innstilte på å levere konkurransedyktige priser så her er det bare å ta kontakt om du skulle trengt noe til streaming eller video produksjon. Vi har det meste!

  FULLDIGITALE SENDINGER

  Reiser og lokaler kan være tidkrevende og kostbart. Hvis du vil sende fra komforten av ditt eget hjem kan vi hjelpe deg og dine med å gjøre et typisk Teams eller Zoom møte til noe som ser litt penere ut for publikum. Vi veileder dere fra sending start til stopp, hjelper dere med å dele presentasjoner og bidrar med tips til belysning og lyd, slik at produktet blir best mulig.

    INSTALLASJON

    Multicam Media har etter flere år i markedet oppbygget en stor og bred kunnskap og interesse for installasjoner og utstyr. Vi tilbyr derfor en mulighet for deg som ønsker noe mer permanent, som for eksempel et in-house streaming studio, podcast rom eller bare en enkel bildevegg. Via våre partnere vil det også være mulighet for LED, scene, lys- og lydinstallasjoner.

    PROGRAMMERING & SOLUTIONS

    Vi elsker å lage nye intuitive og forenklende løsninger. Programmering sitter sentralt i våre in-house løsninger hvor vi forbedrer vår hverdag. Konkurranse-grafikk, fjernstyrte video-avspillingssystemer, PTZ kamera programmering og bookingsystemer er alle eksempler på ting vi har laget tidligere. Sitter du inne med en idé men vet ikke helt hvor du skal begynne, ta kontakt!