STREAMING

Erfarne teknikere som hjelper deg med med gjennomføring slik at du kan fokusere på innholdet

Konserter / festivaler

Oppgrader festivalen eller konserten din med en storskjerm eller videoproduksjon. Dette hjelper publikum å komme nærmere artistene som står på scenen, slik at opplevelsen blir bedre. Vi leverer videoinnhold fra storskjermproduksjonen klar til redigering for after-movie og annen reklame.

KONFERANSER

Få en smertefri gjennomføring av dine konferanser uten tekniske problemer og usikkerheter ved å leie oss inn som tekniske leverandører. Dersom deltakere ikke har mulighet til å delta fysisk, ordner vi muligheter for å delta digitalt fra hjemmekontor. Dette er også tid og pengebesparende når det kommer til reise og opphold på konferanser.

SPORT

Fang opp og kringkast spennende kamper og stemner på best mulig måte. Analyser prestasjonene og finn dine forbedringspotensialer. Vi filmer og sender alt fra turn, fotball, håndball, bilsport og kampsport. Nå et bredere publikum og gi sponsorer et bedre produkt!

POLITIKK

Nå frem til flere mennesker med ditt budskap ved å strømme det ut på nettet. Om det så skulle gjelde klima & miljø, politikk eller andre kultur arrangementer så bidrar vi med å løfte produksjonsverdien på dine sendinger. Vi streamer fra Arendalsuka, Landsmøter og lokale politiske samlinger.

INTERN FORMIDLING

Kick-off? Kvartalspresentasjoner? Styremøter? Vi hjelper deg med å formidle informasjon til ulike avdelinger i selskapet deres. Få et mer profesjonelt uttrykk på ditt budskap og fokuser mer på det du har å si.